Digital Life Legacy is hét kennis- en expertisecentrum voor ondersteuning bij diensten als:
• toegankelijk maken bijvoorbeeld telefoon als je het wachtwoord/toegangscode niet hebt.
• veiligstellen van dierbare WhatsApp-chats in een mooi boekwerk.
• gratis advies over de online erfenis met tips over bijvoorbeeld het opzeggen van sociale media-accounts van een overledene. 

Wil je meer informatie over digitale nalatenschap? Ga naar de website van Digital Life Legacy of vul je gegevens in op mijn contactpagina voor een brochure.

 

Miranda is stervensbegeleider. Zij biedt ondersteuning en begeleiding aan mensen in hun laatste levensfase om hen rust en overzicht te geven. Om zo bij te kunnen dragen aan een goede manier van sterven. Hemelpost en de door haar zelf gemaakte troostengeltjes zijn een onderdeel van haar unieke manier van werken. Voor meer informatie kijk op haar website.

Astrid van Rouwhout maakt houten herinnerings-items. Dit doet ze in nauwe samenspraak met jou om er een item van te maken waar jij je dierbare in herkent. Een item waar jij je gevoelens bij kunt uiten, troost uit haalt en misschien wel kracht.

Ook biedt ze Rouwarbeid aan waarbij je zelf aan de slag gaat om jouw gevoelens van liefde en rouw om te zetten in een mooie herinnering. 

Voor meer informatie kijk op haar website naar de mogelijkheden om iets te creëren met jouw gevoelens van rouw en liefde.

In moeilijke tijd van rouw, waarin we samen door een gevoelige periode gaan, sta ik als jouw rouwbegeleider voor je klaar. Ik wil je in elke fase van deze reis ondersteunen, ook in de avonden en weekenden wanneer mijn praktijk gesloten is. En zelfs in de periode als onze ontmoetingen niet meer nodig blijken te zijn, wil ik je toch een stukje begeleiding bieden. Ontdek Condole, een gratis rouwapp die liefde, troost en aandacht biedt aan jou en je gezin tijdens deze moeilijke tijd van verlies. Download en gebruik de app gratis voor tips, informatie en steun waar en wanneer je er behoefte aan hebt. Of kijk eerst even op de website wat je allemaal met de app kunt.